Köpa sovsäck


Vi säljer inga sovsäckar själva. Vi tipsar och ger dig kött på benen för att välja en bra sovsäck som passar dig. När du väl samlat på dig kunskap nog för att göra ett val får du vända dig till en butik som säljer sovsäck. Det finns många butiker som säljer sovsäckar, allt från friluftsbutiker och sportbutiker men du kan även hitta enkla varianter på typ Biltema. Generellt är det i friluftsbutiker och sportbutiker som du hittar ett bra utbud. Läsa gärna vår köpguide innan du bestämmer dig.

Här är en lista på butiker på nätet som vi kan rekommendera.

Outnorth-Logo-260x64 Outnorth är en av Sveriges störst webbutiker för friluftsprodukter. De har ett stort sortiment och ligger generellt bra i pris. Fri frakt om du handlar över 995 kr.
Besök butiken
naturkompaniet Naturkompaniet har både fysiska butiker men säljer även sitt sortiment via webben. Fri fakt över 500kr.
Besök butiken
outdoorexperten-260x82 ännu en webbutik med friluftsbutiker. Inte helt enkelt att hitta produkter på deras sida. Fri frakt på ordrar över 500 kr.
Besök butiken
addnature-logo Addnature är en bra butik och lätt att hitta bra produkter. Fri frakt på ordrar över 299 kr.
Besök butiken
stadium-logo Stadium är en av Sveriges största sportbutik men de har även en del friluftsprylar. Framförall har de sitt egna märke Everest. Men även vissa andra varumärken.
Besök butiken
Outnorth-Logo-260x64 Friluftsvaror är en friluftsbutik som funnits i Malmö i många år. De fokuserar på lite billigare märken. De har även en webbutik.
Besök butiken
Climing247 Climbing 247 är en klätterbutik på nätet som likväl har friluftsprylar generellt och likväl sovsäckar.
Besök butiken
malmöoutdoorlogga Malmö Outdoor finns på köpcentrumet Emporia i malmö men har även en bra webbutik. Fri frakt över 299 kr.
Besök butiken